Odoi wil proeven van buitenland, Engelse clubs tonen interesse

Odoi wil proeven van buitenland, Engelse clubs tonen interesse

05-07-2016 17:43
0

Sporting Lokeren lijkt serieus te moeten vrezen voor een vertrek van Denis Odoi. De Leuvenaar gaat dit seizoen zijn laatste contractjaar in, maar heeft voorlopig geen trek om bij te tekenen. De vleugelverdediger geeft in Sport/Voetbal Magazine toe graag eens de grens over te steken.

"Ik wil graag eens proeven van het buitenland", aldus Odoi. Een niet mis te verstande boodschap voor het Lokerse bestuur. "Volgend jaar loopt mijn contract af. Lokeren heeft me al enkele keren gepolst om te verlengen, maar daar ben ik niet op ingegaan. Het financiële heeft daar niets mee te maken", verzekert hij.

Odoi is dus toe aan een nieuwe uitdaging. Enkele clubs tonen alvast interesse. "Lokeren heeft al twee aanbiedingen afgeslagen uit de Engelse Championship. Maar echt nerveus word ik daar niet van. Ik weet dat de transfermarkt zo functioneert", maakt hij zich niet druk.

De linksback vergelijkt zijn situatie met die van een collega uit de Jupiler Pro League. "Kijk maar naar Dennis Praet. Die kan ervan meespreken. Het heeft ook geen zin om moeilijk te doen, dan schiet je enkel maar jezelf in de voet. Het is niet zo dat ik nu ineens mijn mannetje ga laten lopen uit onvrede", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie