Steunpilaar KV Kortrijk onhult interesse van twee Engelse clubs

Steunpilaar KV Kortrijk onhult interesse van twee Engelse clubs

18-05-2016 10:02

KV Kortrijk speelt zaterdag tegen Charleroi de beslissende return in de finale van Play-Off 2. Maxime Chanot is bij Kortrijk een steunpilaar in de defensie. Er is zelfs concrete interesse uit Engeland voor de Luxemburgse international. Dat vertelt hij persoonlijk in Sport/Voetbalmagazine.

Chanot ziet een transfer naar Engeland wel zitten, maar houdt andere opties open. ''Ik zou graag naar Engeland gaan. Als jonge speler ben ik er destijds langs een achterpoortje moeten vertrekken en het is altijd mijn wens geweest om er ooit langs de grote poort terug te keren. De speelstijl daar ligt mij heel goed, maar kiezen zal ik pas doen de dag dat de contracten voor mijn neus liggen en ik sluit zeker een Belgische topclub als Standard niet uit. Bovendien beslis ik niet alleen, want ik lig bij Kortrijk nog twee jaar onder contract.''

De verdediger kwam dit seizoen 33 competitieduels in actie voor Kortrijk en kwam daarin drie keer tot scoren. Chanot moet zaterdag met de Veekaa een 1-0 nederlaag uit de heenwedstrijd wegpoetsen.