Nieuwe eersteklasser in buitenlandse handen? Er zijn gesprekken geweest

Nieuwe eersteklasser in buitenlandse handen? "Er zijn gesprekken geweest"

27-04-2016 07:35

Het is al langer geweten dat Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht op zoek is naar een opvolger. Hij gaf steeds aan dat zijn club liever niet in buitenlandse handen komt. Maar blijkbaar onderhandelt Lambrecht momenteel met Chinese investeerders.

De voorbije maanden werden er meermaals Chinese zakenlui gesignaleerd op Daknam. Dat meldt Sport/Voetbalmagazine. "Er zijn inderdaad gesprekken geweest met Chinese investeerders", erkent Lambrecht. "Maar er zijn ook al voorstellen geweest van Engelsen en Qatarezen. Het gaat altijd om makelaars."

"Die mannen komen hier een paar jaar spelers verhandelen en zijn dan weer weg. Dat is niet de toekomst die ik voor Sporting Lokeren zie. Maar de tijd dringt, misschien moet ik op een bepaald moment tegen mijn zin toch voor een buitenlandse overname opteren", klinkt het.

Een overname is echter nog niet voor meteen. Lambrecht denkt nu enkel aan volgend seizoen. "We moeten weer op de linkerkolom mikken en daarvoor zullen de nodige versterkingen ingehaald worden. Nieuwe vleugelspelers, een diepe spits en misschien een nummer tien", besluit hij.