Veel interesse, maar gewilde middenvelder denkt niet meteen aan een vertrek

Veel interesse, maar gewilde middenvelder denkt niet meteen aan een vertrek

16-04-2016 19:32

De voorbije dagen kon u op onze site lezen dat enkele Belgische topclubs interesse hebben in Thibault Moulin. Zowel RSC Anderlecht als Club Brugge zien de 26-jarige middenvelder als een potentiële aanwinst, maar wat denkt Moulin daar zelf van?

De Fransman kwam vorig jaar over van de Franse tweedeklasser Clermont Foot en maakte het afgelopen anderhalf jaar een goede indruk bij Waasland-Beveren. Toch vindt Moulin van zichzelf dat het nog beter kan. "Ik heb nog een hele grote progressiemarge", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Daar hamert de trainer ook constant op. Hij blijft maar herhalen dat deze club geen eindstation mag zijn", aldus Moulin.

Dus is de kans op een vertrek bestaande? "Ik lees ook over de interesse, maar verder ben ik er niet echt mee bezig", is de middenvelder eerlijk. "Als je goed presteert, is het logisch dat je naam circuleert. Maar de voorbije jaren heb ik geleerd dat je in het voetbal geduldig moet zijn. En daarnaast is spelen het allerbelangrijkste. Komt er niks uit de bus, blijf ik gewoon nog een jaartje hier."