Pech voor tweedeklasser SK Deinze: veel vaste waarden geblesseerd aan de kant

Pech voor tweedeklasser SK Deinze: veel vaste waarden geblesseerd aan de kant

Gepubliceerd: vrijdag 6 november 2015 om 17:56vr 06-11-2015 om 17:56

Slecht nieuws voor tweedeklasser SK Deinze in aanloop naar de confrontatie met Dessel Sport. Met sterkhouders Hans Cornelis, Benjamin Delacourt en Brecht Lalemen aan de kant is de ziekenboeg van Deinze aardig gevuld. Maar daar blijft het niet bij. 

Hans Cornelis, nochtans een man van vele oorlogen, scheurde zijn gewrichtsbanden en is dus zeker enkele weken buiten strijd. SK Deinze zal het voorlopig even zonder lange inworpen moeten stellen. Brecht Laleman kreeg nog slechter nieuws: hij brak zijn voet en kan enkele maanden niet voetballen. Ook spits Benjamin Delacourt en Naïm Aarab kunnen dit weekend niet spelen. 

Brecht Deboever sukkelt dan weer met een lichte blessure, maar geraakt wellicht speelklaar voor de clash met Dessel. Toch is er ook goed nieuws. De jonge doelman Dries Verborgt keert terug uit blessure en zal dit weekend weer op de bank zitten.

Vaste waarde Gianni De Neve moet uitkijken, want hij heeft vier gele kaarten achter zijn naam. Pakt hij tegen Dessel een geel karton, dan wacht hem een schorsing. 

SK Deinze deelt ook nog mee dat de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge op vraag van televisiezender Proximus verplaatst is naar zondag 22 november. De aftrap is voorzien om 15 uur. Ex-Bruggeling Hans Cornelis zal er dus in ieder geval niet bijzijn. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws