Moet Mignolet schrik krijgen? Ik wordt de nieuwe nr. 1 doelman van Liverpool
Moet Mignolet schrik krijgen? "Ik wordt de nieuwe nr. 1 doelman van Liverpool

Moet Mignolet schrik krijgen? "Ik wordt de nieuwe nr. 1 doelman van Liverpool

01-07-2015 11:59

Liverpool heeft concurrentie in huis gehaald voor Simon Mignolet. Doelman Adam Bogdan komt transfervrij over van Bolton. Bogdan is vastbesloten om het hier te maken en de nummer één doelman van Liverpool te worden.

De Hongaarse doelman is razend enthousiast. Na meer dan acht jaar bij Bolton, zet hij ineens een heel grote stap hogerop. "Ik kijk er echt naar uit", vertelt hij op de clubwebsite. "Ik kan het zelfs nog steeds niet geloven dat ik voor Liverpool mag spelen. Ik zal er alles aan doen om hier de eerste keeper te worden."

Voorlopig is die eerste doelman wel nog Simon Mignolet. De Rode Duivel kende een heel wisselvallig seizoen. Voor de winterstop werd hij zelfs even naar de bank verwezen, maar daarna was hij de beste keeper van de Premier League. Mignolet kon zijn supervorm evenwel niet doortrekken naar het einde van het seizoen, daar liet hij het terug wat afweten. Maar vrezen voor zijn plaats als eerste doelman, zal hij voorlopig niet moeten doen.

"Ik ken Simon en ik heb hem al vaak zien spelen", gaat Bogdan verder. "We hebben elkaar nog niet ontmoet, maar ik ben er van overtuigd dat we het goed met elkaar zullen kunnen vinden. Natuurlijk gaan we wel concurrent met elkaar dat is normaal, maar tegelijkertijd toon ik wel respect."

"Strijden met Simon zal me ook alleen meer beter maken, want hij legt de lat heel erg hoog. Hopelijk kan ik ooit mijn droom waarmaken en de eerste keeper van mijn nationaal team worden. Voorlopig heb ik 19 caps, maar ik wil er zeker en vast meer."