'PSG-aanvaller geeft zaakwaarnemer opdracht om transfer naar Engeland te regelen'
'Cavani ontevreden met rol in het team'

'PSG-aanvaller geeft zaakwaarnemer opdracht om transfer naar Engeland te regelen'

14-07-2014 12:50
6

Edinson Cavani hoopt deze zomer de Franse competitie te verruilen voor de Engelse Premier League. De spits heeft daarom zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om een nieuwe club te vinden. Op dit moment is de international van Uruguay eigendom van Paris Saint-Germain.

De 27-jarige Uruguayaan heeft pas zijn eerste seizoen in Parijs achter de rug, desondanks meldt Sky Sports dat de voorhoedespeler wil vertrekken. In Frankrijk heeft Cavani nog een contract voor vier seizoenen. Vorig jaar zomer werd Cavani voor een kleine zestig miljoen euro overgenomen van Napoli. Chelsea en Manchester United worden gezien als serieuze kanshebbers voor de handtekening van Cavani.

Cavani legde in zijn eerste seizoen bij PSG beslag op het kampioenschap en de Franse beker. Zowel in de kampioenswedstrijd als in de bekerfinale kwam de doelpuntenmaker tot scoren. Toch is de aanvaller ontevreden. Door de aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic staat hij vaker dan hem lief is op de flanken gepositioneerd.

Tijdens het WK werd Cavani naar de interesse van Manchester United gevraagd. "In voetbal weet je het nooit. Er kan van alles gebeuren. Op een dag speel je voor het ene team en een dag later kan het zijn dat je vetrokken bent", bleef hij mysterieus.