Grote zorgen om geblesseerde Meunier: "Het ziet er niet goed uit"

8 juni om 22:56
Laatste update: 8 juni om 23:15

De Rode Duivels dreigen het op het EK dan toch zonder Thomas Meunier te moeten doen. De verdediger viel in de partij tegen Luxemburg uit met een blessure en lijkt niet klaar te geraken voor het toernooi.

Meunier gaf eerder nog aan dat hij enorm uitkeek naar het EK en zich fysiek ook helemaal top voelde, maar nu kreeg hij toch een klap te verwerken. Na nog geen twintig minuten voetballen zat de partij tegen Luxemburg er voor hem al op.

"Hij was erg ontgoocheld en wij natuurlijk ook", reageert bondscoach Domenico Tedesco bij Het Nieuwsblad. "Hoe erg het is weten we nog niet, maar het ziet er niet goed uit. Hij voelde iets, morgen weten we meer", geeft hij nog aan.

Voor Tedesco wordt het nu dus bang afwachten of de ervaren verdediger fit raakt voor het EK. Gebeurt dat niet, kan de bondscoach wel tot voor de aftrap van de eerste wedstrijd een vervanger oproepen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.