RB Leipzig Dortmund Crystal Palace Man United Liverpool volgen Johan Bakayoko

Rode Duivel heeft topclubs voor het uitkiezen volgens Konur

21 mei om 19:21

De kans dat Rode Duivel Johan Bakayoko volgend seizoen nog voor PSV speelt, lijkt bijzonder klein. Afgelopen seizoen was er al interesse van enkele clubs uit de Premier League. Na zijn erg sterke seizoen is die interesse uiteraard enkel gegroeid. 

Volgens Ekrem Konur heeft Bakayoko de clubs stilaan voor het uitkiezen. Zowel RB Leipzig, Borussia Dortmund, Crystal Palace, Manchester United én Liverpool FC zouden de situatie van de Rode Duivel nauwgezet volgen. 

Liverpool wil vooral anticiperen op een eventueel vertrek van Mohamed Salah. Al zal het relatief diep in de buidel moeten tasten voor Bakayoko, dat ongetwijfeld boter bij de vis zal willen voor de winger. Algemeen directeur bij PSV, Marcel Brands, vertelde eerder al dat de rechtsbuiten in ieder geval niet meer voor 35 miljoen op te halen is.

Bakayoko speelde dit seizoen 48 duels voor PSV. Daarin scoorde hij veertien keer en gaf hij veertien assists. Zijn contract bij PSV loopt nog tot medio 2026.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.