Pochettino over kritiek op sociale media: “Nooit met Lavia getraind, respectloos”

Pochettino over kritiek op sociale media: “Nooit met Lavia getraind, respectloos”

2 mei - 23:16

Mauricio Pochettino, de hoofdtrainer van Chelsea, heeft gereageerd op kritiek die hij ontving via sociale media. Op sociale media kwam ter sprake dat Pochettino zijn manier van trainen voor de vele blessures bij Chelsea zorgt, zoals bijvoorbeeld bij onze landgenoot Romeo Lavia.

Pochettino is het niet eens met de kritiek die hij bij Chelsea ontvangt via sociale media. “Ze zeggen dat Lavia er niet is omdat Pochettino er is. Maar ik heb nooit met Lavia getraind. Toen Lavia hier arriveerde was hij geblesseerd. Vervolgens was hij opnieuw geblesseerd en nu kan hij niet spelen”, citeert Fabrizio Romano Pochettino.

Pochettino vertelt verder dat hij er niet van gediend is dat hij als hoofdtrainer van Chelsea beschuldigd wordt van de blessures. "Het is respectloos van mensen die thuis niets te doen hebben", besluit Pochettino. 

De 20-jarige Rode Duivel kwam in de zomer van 2023 voor 62,10 miljoen euro over van Southampton. Lavia heeft een contract tot de zomer van 2030 en kwam tot nu toe 32 minuten uit voor Chelsea.