Moris en Union op de rooster na overwinningen Club Brugge en Anderlecht

Moris en Union op de rooster na overwinningen Club Brugge en Anderlecht

25 april - 17:31

Anthony Moris, de doelman van Union Saint-Gilloise, bevindt zich momenteel in een moeilijkere periode. Net zoals de rest van zijn ploeg loopt het allemaal wat minder vlot in de Play-offs. De analisten van RTBF leggen hem op de rooster. 

Zijn blunder tegen Hugo Vetlesen tijdens het afgelopen weekend heeft vragen opgeroepen over zijn huidige status bij de club. Nordin Jbari deelt zijn perspectief. "Hij mist de Play-offs, maar het is aan de staf om hem zijn vertrouwen terug te geven”, klinkt het meteen. 

Nicolas Frutos benadrukt de kwaliteiten van Moris en pleit voor zijn voortdurende betrokkenheid bij het team. "Hij moet spelen, hij heeft geweldige kwaliteiten”, klinkt het bij de analist. Union Saint-Gilloise en Moris moeten zich dringend herpakken. Met de overwinningen van RSC Anderlecht en Club Brugge van woensdag moet Union tegen Antwerp voeling trachten te houden met de top. 

Philippe Albert voegt er dan weer aan toe dat het cruciaal is om een zekere consistentie aan de dag te leggen. "Het enige wat overblijft is hopen dat al deze Unionisten snel hun vorm terugvinden of het risico lopen om de titel te verliezen." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)