Nog geen Kikkenborg bij Anderlecht: Natuurlijk had ik meer gehoopt

Nog geen Kikkenborg bij Anderlecht: "Natuurlijk had ik meer gehoopt"

25 april - 12:00 Laatste update: 12:31
1

Mads Kikkenborg is nog niet aan het feest bij Anderlecht. De Deen werd gehaald als tweede keeper, maar zat voorlopig amper twee keer in de selectie. In Tipsbladet gaat hij daar dieper op in.

"Ik verbleef tot nu toe vooral op hotel omdat ik nog geen appartement had. Er waren nogal wat praktische zaken te regelen, en het was toch ook wat een schok om voor het eerst in het buitenland te spelen", zo vertelt Kikkenborg over zijn eerste seizoen in België. "Maar het is niet dat ik mezelf elke avond in slaap huil."

Kikkenborg wacht geduldig op een kans. "Ik ben niet naar hier gekomen om op de bank of zelfs in de tribune te zitten. Natuurlijk had ik op meer gehoopt, maar dat was niet het geval. Ik blijf hard werken, en nu alle rompslomp naast het veld achter de rug is, denk ik dat de prestaties op het veld wel terugkeren. Ik besef dat ik nog niet het niveau haalde op training dat ik kan halen."

Anderlecht verloor tegen Cercle overigens doelman Kasper Schmeichel met een blessure. Hij werd vervangen door Colin Coosemans.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.