Blijft Hayen ook volgend seizoen? Madou (CEO): 'Ons plan niet ineens veranderen'

Blijft Hayen ook volgend seizoen? Madou (CEO): 'Ons plan niet ineens veranderen'

19 april - 19:02
7

Dat Club Brugge onder Nicky Hayen een ongelofelijke metamorfose ondergaan heeft, stelt ook CEO Bob Madou vast. De Bruggelig is uiteraard tevreden met de prestaties van zijn coach en het team. Toch wil hij over een verlengde samenwerking met Hayen nog geen uitspraak doen. 

De aanpak van Hayen valt alleszins in de smaak bij het bestuur, dat is bij Madou niet anders. "We moeten erkennen dat er iets met ons team en de manier van voetballen gebeurd is sinds er een nieuwe staf aan zet is", citeert Het Belang van Limburg Madou. "Nicky Hayen heeft duidelijkheid gebracht en dat slaat aan. Die goeie vibe creëert tijd en rust om beslissingen te nemen."

Moet Club Brugge eigenlijk nog wel op zoek naar een nieuwe T1, nu Hayen het zo goed doet? "We zijn vijf wedstrijden ver met de nieuwe invulling", zegt Madou. "Er zijn er nog negen of hopelijk tien te gaan. Ik wil maar zeggen: het is nog te vroeg om grote conclusies te trekken."

Volgens de CEO is Club Brugge nog niet van plan om nu al beslissingen te maken. "We gaan ons plan niet ineens veranderen. Wat wel zeker is: we gaan de sportieve sleutels niet aan één iemand geven. Ik heb een groot geloof in Dévy Rigaux en Maarten Dedobbeleer, ze doen het goed", besluit Madou. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.