'Manchester City gaat vol voor Musiala: Bayern neemt duidelijk standpunt in'

'Manchester City gaat vol voor Musiala: Bayern neemt duidelijk standpunt in'

18 april - 19:44

Manchester City gaat er alles aan doen om Jamal Musiala komende zomer binnen te halen, zo meldt The Guardian. Pep Guardiola wil een aanvallende middenvelder toevoegen aan zijn selectie en ziet in Musiala zijn 'toptarget'. Het standpunt van Bayern München, de huidige club van de Duitser, is echter duidelijk.

Musiala beschikt nog over een contract tot de zomer van 2026 bij Bayern München. De verwachting van The Guardian is dat de Duitse topclub veel geld gaat vragen voor de Duitse international, om Man City zo af te schrikken. Er zijn echter twijfels over de Bayern-toekomst van Musiala, want de jongeling moet overtuigd worden van de ambities.

'Elke indicatie van Musiala dat wijst op het willen van een nieuwe uitdaging zorgt voor attentie bij Europese topclubs', klinkt het. Manchester City heeft verregaande interesse in de diensten van Musiala en volgens het Engelse medium houdt ook Chelsea de situatie nauwlettend in de gaten. Naast Musiala zijn ook Lucas Paquetá (West Ham United) en Eberechi Eze (Crystal Palace) in beeld bij The Citizens. 

Volgens Maximilian Koch, journalist van de Abendzeitung, is het standpunt van Bayern München duidelijk met betrekking tot Musiala: een verkoop van de jongeling is uitgesloten. De Duits international moet bij Bayern München een van de steunpilaren worden voor de toekomst. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.