Geen Bodart meer bij Standard? 'Jonkie Epolo zal zijn kans gaan krijgen'

Geen Bodart meer bij Standard? 'Jonkie Epolo zal zijn kans gaan krijgen'

19 april - 14:31
14

Voor Standard zit het seizoen er al zo goed als op. Het wist zich te verzekeren van het behoud en is zo goed als helemaal uitgeteld voor een eerste plek in de Europe Play-Offs. Dat kan ervoor zorgen dat Ivan Leko de komende weken serieus experimenteert bij de Rouches.

Volgens Le Soir hebben we Arnaud Bodart namelijk mogelijk voor het laatst aan het werk gezien in een shirt van Standard. De doelman wordt al even gelinkt aan een vertrek en zal de club komende zomer hoogstwaarschijnlijk verlaten. De club wil zijn beoogde opvolger dan ook al aan het werk zien.

Die opvolger is de negentienjarige Matthieu Epolo, die momenteel actief is voor SL16 FC. Met die club degradeerde hij inmiddels ook al uit de Challenger Pro League, maar wist hij er ondanks 45 tegendoelpunten in 24 partijen toch genoeg indruk te maken om hem een kans te geven.

De Belgische jeugdinternational mag daardoor hopen op minuten in de komende weken bij Standard. Het zou ook meteen zijn debuut voor de Rouches betekenen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.