'Amrabat (ex-Club Brugge) kan in Engeland blijven, Fulham wil middenvelder'

'Amrabat (ex-Club Brugge) kan in Engeland blijven, Fulham wil middenvelder'

18 april - 14:16

Fulham heeft interesse in de diensten van Sofyan Amrabat, zo meldt SportItalia. De middenvelder wordt momenteel door Fiorentina verhuurd aan Manchester United, maar de club van Erik ten Hag lijkt niet voornemens om Amrabat definitief over te nemen.

Amrabat heeft zijn stempel nog niet volledig kunnen drukken sinds zijn komst naar Manchester en de Red Devils willen hem in de komende zomer naar verluidt niet definitief overnemen. Over interesse heeft Amrabat, die met Marokko indruk maakte op het WK 2022 in Qatar, niet te klagen. Naast Fulham zouden ook AC Milan en Juventus de ontwikkelingen volgen.

Fulham zou toe willen slaan, en een bedrag van dertig miljoen euro gereserveerd hebben voor de komst van de voormalig middenvelder van Club Brugge. Zelf zit Amrabat niet te wachten op een terugkeer naar Fiorentina, schrijft het medium. La Viola zou ook uit zijn op een verkoop, daar het met het vertrek van Amrabat een groot bedrag wil incasseren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.