Red Flame Wullaert: ''Ik word zot van de vraag wanneer ik ermee ga stoppen''

Red Flame Wullaert: ''Ik word zot van de vraag wanneer ik ermee ga stoppen''

5 april - 13:35
3

Op vrijdagavond nemen de Red Flames het op tegen Spanje, waarbij Tessa Wullaert ongetwijfeld in de spotlights staat. De aanvalster van Fortuna Sittard sprak over haar ambities.

In de wandelgangen circuleren namen van clubs als Ajax, PSV en Internazionale. ''De Europese top wil me, daar ligt ook mijn ambitie, en ik weet dat ik de kwaliteiten heb om er mee te draaien. Maar er is ook het familiale'', vertelde Wullaert aan Het Nieuwsblad.

Ze heeft geen interesse om buiten de Europese grenzen te spelen. ''Er was een aanbod uit Amerika, maar dat gaan we niet doen'', zei Wullaert.

Aan stoppen denkt de aanvalster nog niet. ''Ik ben nog niet uitgeblust. Ik word zot van de vraag wanneer ik ermee ga stoppen'', aldus Wullaert.

Deze week maakte Wullaert bekend dat ze Fortuna Sittard wil verlaten. Een terugkeer naar de Belgische competitie sluit Wullaert echter uit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.