Anderlecht moet beslissing nemen over twee talenten: “Zijn gesprekken gaande”

Anderlecht moet beslissing nemen over twee talenten: “Zijn gesprekken gaande”

5 april - 12:30
1

RSC Anderlecht staat voor een belangrijke beslissing met betrekking tot twee van hun talenten die momenteel actief zijn bij de RSCA Futures in de Challenger Pro League. Het is een wisselvallig seizoen, maar een aantal hebben zich getoond.

Eén van hen is Keisuke Goto, die momenteel wordt uitgeleend door Jubilo Iwata. Hoewel zijn contract tot het einde van het jaar loopt, rijst de vraag of zijn verblijf bij Anderlecht verlengd zal worden. Coach Marink Reedijk benadrukt in de podcast Café Constant dat hoewel Goto nog veel moet verbeteren, zijn vooruitgang op korte termijn veelbelovend is. 

"Er zijn nog geen gesprekken gaande”, klinkt het bij de coach. “Hij is nog tot eind 2024 bij ons. Niet tot het einde van het seizoen. Hij moet nog veel beter worden, maar zijn progressie op korte termijn is knap.”

Daarnaast heeft Robbie Ure zijn vorm herontdekt bij de Futures, met vijf doelpunten en twee assists in dertien wedstrijden. Hoewel Ure een contract heeft tot het einde van het lopende seizoen, bestaat er een optie voor verdere samenwerking. Reedijk merkt op dat Ure weer in vorm is en zijn waarde bewijst voor het team. De beslissing over de toekomst van deze twee talenten zal binnenkort moeten worden genomen door Anderlecht.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.