Vanhoutte over titelstrijd Union en Anderlecht: “Nooit druk gevoeld”

Vanhoutte over titelstrijd Union en Anderlecht: “Nooit druk gevoeld”

5 april - 11:01
3

Charles Vanhoutte, Union Saint-Gilloise, neemt ons mee naar de kleedkamer van Union in een uitgebreid interview met RTBF. Hij deelt zijn gedachten over de titelstrijd en benadrukt hoe fier hij is op wat ze dit seizoen al bereikt hebben.  

Ondanks de recente nederlaag van Union tegen Genk in de play-offs straalt Vanhoutte nog steeds vertrouwen uit, en hij deelt zijn filosofie over het spel en de druk die daarbij komt kijken. "Voetbal is mijn passie, mijn leven", zegt Vanhoutte met een glimlach. 

Hij benadrukt dat hij nooit stress voelt wanneer hij voetbalt en dat hij altijd geniet van het spel. Hoewel de competitie intens is en de druk hoog kan zijn, blijft Vanhoutte kalm en gefocust. “Voor de rest hebben we nooit echt druk gevoeld hier bij de Union”, klinkt het in het interview.

“We zorgen alleen voor onszelf en elke week hebben we dezelfde routine: we trainen rustig... en de spanning neemt alleen maar toe naarmate het weekend nadert.” Met een schat aan ervaring in Europese wedstrijden dit seizoen is Union gewend geraakt aan grote uitdagingen, en Vanhoutte gelooft dat dit hen alleen maar sterker maakt voor de toekomst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.