OFFICIEEL: Patro neemt voor recordbedrag afscheid van Hadj-Moussa

OFFICIEEL: Patro neemt voor recordbedrag afscheid van Hadj-Moussa

3 april - 10:16
10

Feyenoord en Patro Eisden bevestigten Anis Hadj Moussa speelt per volgend seizoen in De Kuip. De 22-jarige aanvaller, die nu op huurbasis voor Vitesse speelt, vertrekt voor een recordbedrag.

Hadj Moussa tekent bij Feyenoord een contract tot de zomer van 2029. Feyenoord maakt geen melding van de hoogte van de transfersom. Wel is bekend dat de Rotterdammers een bod van 3,5 miljoen euro hebben ingediend bij Patro Eisden. Patro geeft zelf aan dat Hadj-Moussa het clubrecord heeft gebroken.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de gehele Eredivisie-top geïnteresseerd was in de diensten van het lichtpunt van Vitesse. Naast Feyenoord was Ajax concreet in de markt. De familie van Hadj Moussa is op het trainingscomplex van de Rotterdammers geweest en mede de gesprekken daar lijken doorslaggevend te zijn geweest. Per ingang van volgend seizoen is de buitenspeler officieel Feyenoorder.

Bij Vitesse, waar Hadj Moussa sinds 1 februari speelt, maakt de Algerijn grote indruk. In de één tegen één domineert Hadj Moussa, die over een geweldige dribbel beschikt. In tien wedstrijden voor de Arnhemmers scoorde hij tweemaal en was hij twee keer aangever. Hadj Moussa komt uit de jeugd van RC Lens. Via Olympic Charleroi kwam hij bij Patro Eisden.