Vanhaezebrouck geen optie voor Antwerp: Wordt hij niet aan elke topclub gelinkt?

Vanhaezebrouck geen optie voor Antwerp: "Wordt hij niet aan elke topclub gelinkt?"

30 maart - 14:22
7

Het is bij Royal Antwerp FC nog onduidelijk waar de toekomst van Mark van Bommel ligt. De coach werd al meermaals gelinkt aan een vertrek en CEO Sven Jaecques sluit ook niet uit dat dat staat te gebeuren. Maar als er een vervanger gehaald moet worden, komt die niet van bij KAA Gent.

Hein Vanhaezebrouck werd de voorbije weken nog gelinkt aan The Great Old. Hij lijkt te gaan vertrekken bij KAA Gent en zal dus op zoeken moeten naar een nieuwe uitdaging. Die nieuwe uitdaging ligt alvast niet bij The Great Old.

"Wordt Vanhaezebrouck niet aan elke topclub gelinkt", lacht Jaecques bij De Standaard. "Logisch, overigens. Hij is na dit seizoen transfervrij. Maar bij ons is dat voor alle duidelijkheid niet aan de orde. We zullen nooit op individuele namen reageren", besluit de CEO van Antwerp.

In eigen land was Vanhaezebrouck met KRC Genk, KAA Gent en RSC Anderlecht alvast al trainer van drie topclubs. Ook Club Brugge werd onlangs nog in verband gebracht met hem, maar bij Blauw-Zwart staan Ruud van Nistelrooy en Karel Geraerts momenteel hoger op de lijst.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.