'Feyenoord troeft Belgische clubs en Ajax af in strijd voor Patro Eisden-huurling'

'Feyenoord troeft Belgische clubs en Ajax af in strijd voor Patro Eisden-huurling'

30 maart - 07:20

Feyenoord is dicht bij een akkoord met Anis Hadj-Moussa, zo meldt De Telegraaf. Vrijdagavond werd nog bekend dat Ajax en PSV ook geïntereseerd waren, maar inmiddels hebben de Rotterdammers duidelijk de leiding in de race gepakt. Bij Feyenoord is er goede hoop op een deal.

Hadj-Moussa maakt na de winterstop grote indruk bij het dolende Vitesse, waardoor hij de interesse van de traditionele top drie heeft gewekt. Sinds januari wordt hij door de Arnhemmers gehuurd van Patro Eisden. Feyenoord nadert met zowel de club, als Hadj-Moussa zelf een akkoord. De Algerijns international is in Rotterdam de ideale kandidaat om de problemen op de rechterflank op te lossen.

Ook zouden er enkele clubs uit België en Spanje geïnteresseerd zijn in Hadj-Moussa, maar ook die lijken dus achter het net te vissen. De 22-jarige linkspoot gaf in zeven duels bij Vitesse één assist en maakte één doelpunt, maar hij valt al weken op door zijn flitsende dribbels en passeeracties. Feyenoord ziet in Hadj-Moussa een belangrijke versterking, mits hij zich blijft doorontwikkelen onder het bewind van Arne Slot.

Feyenoord hoopt met Hadj-Moussa een oplossing te halen voor de problemen op de rechtsbuitenpositie. Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Bart Nieuwkoop kwamen al uit op die plek, maar er is nog geen echt vaste kracht voor die plek. Minteh kreeg nog het vaakst de voorkeur, maar de Gambiaan wordt gehuurd van Newcastle United. De kans is groot dat hij na dit seizoen terugkeert naar Engeland. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.