Mechele heeft nog grote plannen bij Club Brugge: De kers op de taart

Mechele heeft nog grote plannen bij Club Brugge: "De kers op de taart"

4 april - 10:04
8

Ook dit seizoen is Brandon Mechele weer een basispion bij Club Brugge en is de 31-jarige verdediger de ervaren pion achterin. Een titel lijkt er dit seizoen niet in te zitten voor Blauw-Zwart, al heeft Mechele toch nog plannen bij zijn Club.

Mechele heeft namelijk nog één bijzonder groot doel bij Club Brugge, waardoor hij een absolute recordhouder zou kunnen worden. "Ik zou hier graag nog een zesde titel behalen", geeft hij aan op de clubkanalen. "Als Hans Vanaken en ik dat halen, is dat nu dit seizoen of later, zijn we hier samen recordhouders. Dat zou de kers op de taart zijn voor mijn carrière."

De verdediger heeft al 420 partijen gespeeld voor Club Brugge en is ook nog lang niet van plan om ook te vertrekken. "Het liefst van al zou ik hier stoppen. Ik ga er alles aan doen om hier zo lang mogelijk te blijven", aldus de ervaren verdediger.

Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2025. Bij Club Brugge moest hij de voorbije jaren ook al flink wat kritiek slikken, maar wist hij zich steevast toch telkens in de basis te werken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.