Anderlecht is helemaal klaar voor Play-Offs: Als dieren die uit hun kooi willen

Anderlecht is helemaal klaar voor Play-Offs: "Als dieren die uit hun kooi willen"

29 maart - 17:01
8

Op zaterdag begint RSC Anderlecht aan de Play-Offs met een partij tegen Royal Antwerp FC. Voor paars-wit een kans om de druk op Union te leggen en weer een stapje dichter bij de titel te raken. Volgens Brian Riemer zijn zijn jongens er alvast helemaal klaar voor.

Na een interlandbreak met veel afwezigen begint Anderlecht zaterdag aan de Play-Offs. Voor Riemer toch wat kort dag. "Onze voorbereiding is kort", betreurt Riemer op zijn persconferentie. "We spelen deze zaterdag terwijl anderen pas maandag spelen. Het is geen excuus. Het is een feit. En aan de positieve kant hebben we de mogelijkheid om druk uit te oefenen op onze tegenstanders", klinkt het.

Riemer is er alvast wel zeker van dat zijn ploeg zaterdag helemaal klaar zal zijn om Antwerp partij te geven. "Ik kan in ieder geval verzekeren dat het team honger heeft. Het zijn als dieren in een kooi die eruit willen", aldus de Deense trainer.

Maar Anderlecht moet wel voorbij Antwerp geraken. Geen makkie. "Het is een erg goed team", waarschuwt Riemer. "Je wint het kampioenschap, de beker en de supercup niet zomaar. Maar we vrezen hen niet. Zoals de andere ploegen, respecteren we hen en zullen we er alles aan doen om te winnen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.