Sels kan zich als enige Duivel wél onderscheiden: Niet onze beste wedstrijd

Sels kan zich als enige Duivel wél onderscheiden: "Niet onze beste wedstrijd"

23 maart - 20:40
1

Geen partij om over naar huis te schrijven, met ook een 0-0 tot gevolg. Dan durft het weleens te gebeuren dat een doelman verkozen wordt tot man van de wedstrijd. Dat was ook zaterdag het geval met Matz Sels.

De doelman kwam van beide doelmannen nog het meest aan het werk en wist in de eerste helft nog een strafschop te stoppen. Goed genoeg om verkozen te worden tot man van de wedstrijd. "Ik ben blij dat ik de ploeg zo kon helpen", aldus de doelman bij VTM. "Ik ben tevreden dat ik de nul kon houden", aldus Sels.

Al beseft Sels ook dat de Rode Duivels in de toekomst een pak beter voor de dag moeten komen. "Het was van onze kant zeker niet de beste wedstrijd", geeft Sels aan. Al weet hij ook waarom dat zo is. "We speelden ook met veel jongens die nog nooit hebben samengespeeld", klinkt het nog.

Sels wil dan ook enkel het positieve onthouden na de partij. "Dit was goed voor de toekomst en het aankomende EK. We moeten nu vooral verder werken op de zaken die niet goed waren en kijken naar Engeland", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.