Anderlecht speelt gelijk tegen Essevee, Vazquez pikt twee doelpunten mee

21 maart - 13:29 Laatste update: 13:39

Anderlecht heeft in een oefenpartij 2-2 gelijkspeeld tegen Zulte Waregem. Die eindstand stond bij de rust al op het bord.

Anderlecht greep de oefenpartij aan om enkele reservespelers minuten te geven. De match brak iets na het kwartier open toen Vazquez alleen voor doel kon afwerken voor 0-1. Zulte Waregem was niet aangeslagen en maakte de gelijkmaker via Vormer.

Iets na het halfuur nam Zulte Waregem helemaal het heft in handen. Een knappe aanval werd afgewerkt door Rommens, maar Vazquez had het laatste woord op assist van Leoni. 2-2 was de eindstand, al raakte Machado wel nog de paal. In de slotfase mocht Amuzu nog twintig minuten meedoen. Zijn blessureleed lijkt nu achter de rug.

RSC Anderlecht: Kikkenborg, Patris, Gattoni, Lapage, Bouchouari (80’ Maschi), Rits (70’ Diawara), Leoni, Colassin (60’ Ashimeru), Hazard (70’ Amuzu), Angulo (80’ Conte), Vazquez

Essevee: Van der Gouw, Tanghe, Decostere, Nnadi (45’ Diop), Tambedou (60’ Labie), Rommens (75’ Diabaté), Vormer, Willen (75’ Cappelle), Bagan (75’ El Boutaibe), Demuynck (75’ Sergeant), Machado (75’ Guindo)