Courtois loopt bij Real Madrid een nieuwe blessure op training op

Courtois loopt bij Real Madrid een nieuwe blessure op training op

19 maart - 17:53 Laatste update: 19:54
41

Voor Thibaut Courtois is het seizoen mogelijk echt afgelopen. Op een training bij Real Madrid blesseerde de doelman zich aan de meniscus van zijn andere knie. 

'In tranen heeft Courtois de training van Real Madrid verlaten', laat Marca weten. De doelman was aan een revalidatie bezig en leek bijna weer klaar om te spelen. Nu lijkt zijn seizoen definitief voorbij. Eerst was het zijn linkerknie die moeilijk deed, nu is het de linkerknie. 

Volgens Real Madrid heeft Courtois een scheur opgelopen in zijn meniscus. Het gaat dus niet om een nieuw kruisbandletsel, een blessure die de doelman al maanden van het veld houdt. Het goede nieuws voor Courtois is dat deze blessure 'slechts' enkele weken kost om van te herstellen. Maar het slechte nieuws is dat hij hierdoor waarschijnlijk de rest van het seizoen mist. 

Vorige week stond Coutois nog in het oog van de storm doen hij op X Domenico Tedesco een leugenaar noemde. Courtois had eerder al gezegd niet mee te gaan met de Rode Duivels naar het EK. Dat boek lijkt nu ook definitief toe.