'Club Brugge neemt afscheid van Deila en vindt vervanger in eigen huis'

'Club Brugge neemt afscheid van Deila en vindt vervanger in eigen huis'

17 maart - 21:23
25

Voor Ronny Deila zit het verhaal bij Club Brugge er zo goed als op. De Bruggelingen nemen binnenkort afscheid van de Noorse trainer en halen de (tijdelijke) vervanger in eigen huis.

Een officiële bevestiging van het vertrek is er nog niet, maar zal niet lang meer op zich laten wachten. Bij het vertrek van Deila zal ook Efrain Juarez hoogstwaarschijnlijk andere oorden opzoeken. Een vervanger haalt Club Brugge in eigen huis, meldt Het Nieuwsblad.

Net zoals in het verleden, toen Rik De Mil het stokje overnam na een ontslag, kijkt Club Brugge opnieuw naar een (ex-)trainer van Club NXT. Zo zal Nicky Hayen naar alle waarschijnlijkheid het vertrek van Deila opvangen.

Het is nog niet bekend of dat ook voor de rest van het seizoen zal zijn, of dat Club Brugge nog een definitieve vervanger aanstelt. Zoniet, dan zal Hayen zijn comeback vieren in de Jupiler Pro League na zijn vertrek bij Waasland-Beveren in 2021.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.