Mehssatou met KV Kortrijk tegen ex-club Anderlecht: “Dat blijft wel jammer”

Mehssatou met KV Kortrijk tegen ex-club Anderlecht: “Dat blijft wel jammer”

16 maart - 08:27

Nayel Mehssatou neemt het op de slotspeeldag met KV Kortrijk op tegen RSC Anderlecht. De 21-jarige Chileen komt uit de jeugd van RSC Anderlecht.

Mehssatou vindt het jammer dat hij nooit minuten heeft kunnen maken bij de A-kern van Anderlecht. “En dat blijft wel jammer. Daardoor heb ik met Anderlecht nooit in het Lotto Park gespeeld. Nu doe ik dat met KV Kortrijk wel en dat is leuk. Mijn familie en vriendin zullen de match vanop de tribune bijwonen, daar kijk ik wel naar uit.”

De rechtsback kijkt alvast uit naar de confrontatie met Anderlecht. “Het is de match van het jaar voor mij. Ik ken heel wat spelers van de huidige ploeg van Anderlecht. Stroeykens, Leoni, Sardella, noem maar op. Dat zijn vrienden van mij. Ik leef niet met stress toe naar die wedstrijd, wel met een positief gevoel en in de hoop een goede prestatie neer te zetten.”

Uiteindelijk maakte Mehssatou de definitieve overstap naar KV Kortrijk. “Het is ook niet dat ik me wil bewijzen tegenover Anderlecht. Ik maakte de keuze om te vertrekken en nam daar al lang vrede mee. De Brusselaars wensten mij ook het beste”, citeert Het Nieuwsblad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.