Nog geen laatste kunstje Kums (36) bij Gent: ''Ik ga nooit zo'n kick krijgen''

Nog geen laatste kunstje Kums (36) bij Gent: ''Ik ga nooit zo'n kick krijgen''

15 maart - 07:55
2

Sven Kums (36) zag zijn contract met een jaar verlengd worden bij KAA Gent. De aanvoerder van de Buffalo's, nu weer fit na blessures, is klaar om in de Play-Offs de strijd aan te gaan. Kums deelde waarom hij zijn voetbalschoenen nog niet aan de wilgen wil hangen.

Kums denkt er niet aan om al te stoppen met voetballen. ''Veel spelers klagen over het zwarte gat. Ik ben blij dat ik de mooiste job ter wereld kan blijven doen'', vertelde de centrale middenvelder aan Het Belang van Limburg.

De aanvoerder van Gent wil ervan genieten zolang dat mogelijk is. ''Ik denk niet dat ik ooit nog zo’n kick zal vinden in een job als voor twintigduizend man mogen spelen'', zei Kums.

Kums weet nog niet of komend seizoen zijn laatste zal zijn. ''Daar denk ik nog niet aan. Eerst zien hoe ik me volgend seizoen voel vooraleer ik die knoop doorhak'', aldus Kums.

In zijn carrière speelde Kums in totaal maar liefst 311 wedstrijden voor KAA Gent. Daarnaast kwam de middenvelder uit voor KV Kortrijk, RSC Anderlecht en Zulte Waregem.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.