De Zeeuw verwacht langdurige suprematie: 'De Michael Jordan van het voetbal'

De Zeeuw verwacht langdurige suprematie: 'De Michael Jordan van het voetbal'

14 maart - 23:24
5

Demy de Zeeuw weet het zeker: Kylian Mbappé wordt de absolute superster van het hedendaagse voetbal. De voormalig middenvelder van onder meer RSC Anderlecht, te gast bij het Ziggo Sport-praatprogramma Kick 't Met vindt dat de aanvaller van Paris Saint-Germain over werkelijk alles beschikt. 

Mbappé lijkt komende zomer na jaren van geruchten de overstap naar Real Madrid te maken. Daar zal hij dan samen komen te spelen met Jude Bellingham, de huidige ster van De Koninklijke. "Als Mbappé daar volgend jaar is, gaat Bellingham echt naar de achtergrond", verwacht De Zeeuw. "Mbappé is in alles de Michael Jordan. Hij heeft echt alles, en is ook zo slim in hoe hij denkt en hoe hij doet, in de stappen die hij zet met zijn eigen mediabedrijf en eigen mediafoundation."

Met spelers als Erling Haaland en ook nog steeds Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn er meerdere absolute hoofdrolspelers, maar zij kunnen volgens De Zeeuw simpelweg niet tippen aan Mbappé. "Haaland is ook goed, en ook een grote ster, maar Mbappé wordt wel echt de man. Hij speelt alleen bij de verkeerde club. Als hij straks bij Real speelt, wordt dat magisch", besluit de oud-speler van onder meer AZ en Ajax. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.