Courtois reageert met veelzeggende X op persconferentie van Tedesco: 'Leugenaar'

Courtois reageert met veelzeggende X op persconferentie van Tedesco: 'Leugenaar'

14 maart - 20:06 Laatste update: 20:12
77

Een terugkeer van Thibaut Courtois bij de Rode Duivels lijkt steeds onwaarschijnlijker. Al zeker omdat het tussen Domenico Tedesco en Courtois nog bijzonder scheef lijkt te zitten.

Op zijn persconferentie donderdag werd Tedesco gevraagd naar de beschikbaarheid van Courtois en een eventueel gesprek en mogelijke terugkeer van de doelman. Tedesco gaf aan dat het goed was dat Courtois weer op het veld stond, maar dat hij zich vooral wil focussen op de huidige selectie. "Ik heb alles, maar dan ook alles, geprobeerd", aldus de bondscoach.

De uitspraken van Tedesco kon Courtois echter niet smaken. Op X reageerde Courtois op een filmpje van de persconferentie van Tedesco met drie 'pinocchio'-emoji's. Hij lijkt daarmee te willen aangeven dat de bondscoach niet de waarheid spreekt over de gesprekken met hem.

Een verzoening tussen beide heren lijkt dan ook onwaarschijnlijk, waardoor ook een eventuele terugkeer van Courtois bij de Rode Duivels ook zo goed als niet staat te gebeuren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.