Club Brugge maakt selectie bekend, veel pionnen keren terug voor Molde

Club Brugge maakt selectie bekend, veel pionnen keren terug voor Molde

13 maart - 14:58 Laatste update: 17:01
12

Ronny Deila heeft in de persconferentie naar aanloop van de wedstrijd van Club Brugge tegen Molde FK in de Conference League goed nieuws gebracht. Zowel Simon Mignolet, Igor Thiago, Antonio Nusa zijn fit en zitten terug in de selectie. Ze tekenden woensdag alle drie present op training en Deila bevestigde dus dat ze ook wel degelijk terug in de selectie zitten.

Club Brugge probeert donderdagavond in eigen huis een 2-1 nederlaag uit de heenwedstrijd op te halen. Daarbij krijgt het dus opnieuw de hulp van drie sterkhouders om de klus te klaren. Deila was dan ook hoopvol: “Als team vechten we altijd terug.”

Daarnaast vertelde Deila ook dat het gaat om uitvoering, concentratie en discipline. “Als we dat goed doen, dan zetten we onszelf in een goede positie en zullen we geen makkelijke tegendoelpunten slikken zoals tegen Molde”, vertelde een strijdvaardige trainer van Club Brugge. 

Update: Op de officiële kanalen heeft Club Brugge inmiddels de selectie voor Molde bekend gemaakt. Daarin opnieuw met Simon Mignolet, Eder Balata, Antonio Nusa én Igor Thiago. Of het viertal ook in actie zal komen, is nog maar de vraag.

De selectie:

22. Simon Mignolet
29. Nordin Jackers
33. Nick Shinton
44. Brandon Mechele
04. Joel Ordóñez
58. Jorne Spileers
55. Maxim De Cuyper
14. Bjorn Meijer
06. Denis Odoi
64. Kyriani Sabbe
39. Éder Balanta
27. Casper Nielsen
15. Raphael Onyedika
20. Hans Vanaken
10. Hugo Vetlesen
32. Antonio Nusa
08. Michał Skóraś
07. Andreas Skov Olsen
11. Víctor Barberá
09. Ferran Jutglà
99. Igor Thiago

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.