Trossard, held bij Arsenal, raakte betrokken bij opstootje na Arsenal-Porto

Trossard, held bij Arsenal, raakte betrokken bij opstootje na Arsenal-Porto

13 maart - 10:59
1

Leandro Trossard was de held van de avond voor Arsenal, toen hij de enige goal van de wedstrijd scoorde in de return tegen FC Porto. De Gunners plaatsten zich na penalty’s voor de kwartfinales van de Champions League. Na de wedstrijd raakte Trossard betrokken bij een opstootje met enkele spelers van Porto. 

Het was een historische avond voor Arsenal, want na veertien jaar bereikten ze eindelijk weer de kwartfinales van de Champions League. Het Emirates Stadium ontplofte toen Daivd Raya de laatste penalty redde.  

Echter, na de wedstrijd moesten enkele rekeningen worden vereffend, met Trossard die in het middelpunt van de opwinding stond. Arsenal-coach Arteta moest ingrijpen en snelde naar Trossard om hem weg te trekken, terwijl de gemoederen hoog opliepen tussen beide teams. 

Naast de opwinding op het veld tussen spelers, had ook Arteta zelf een verhitte uitwisseling met Porto-coach Sergio Conceiçao. Conceiçao verklaarde achteraf dat Arteta zijn familie had beledigd, wat de spanningen tussen de twee teams verder aanwakkerde. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.