Emond (Eupen) verontschuldigt zich bij Standard-fans na eerdere gezangen

Emond (Eupen) verontschuldigt zich bij Standard-fans na eerdere gezangen

12 maart - 15:34
4

KAS Eupen wist afgelopen zondag te winnen van STVV, dankzij een doelpunt van voormalig Standard-spits Renaud Emond. Na afloop ging Emond de overwinning vieren met de supporters, waarbij hij meermaals "Puta Liégeois" zou herhaald hebben. Emond wil zich nu excuseren bij de supporters van Standard

Emond zou de verontwaardiging gezien hebben die op sociale netwerken werd veroorzaakt door zijn gezangen, en wilde daarom zijn excuses aanbieden. "Ik heb verschillende zinnen in het Duits herhaald (zonder een woord te begrijpen en grappig bedoeld) en heb op stomme wijze deze zin herhaald zonder erbij na te denken", aldus de spits op X. 

Emond kwam maar liefst 170 keer in actie voor Standard, waarin hij 49 keer kon scoren en 7 assists afleverde. "Ik heb jullie altijd gerespecteerd en dat zal nooit veranderen. Ik geef me vandaag helemaal voor de kleuren van Eupen, maar mijn hart zal altijd rood en wit blijven", aldus Emond. 

Eupen neemt het komende zaterdag op tegen Standard op de slotspeeldag van de reguliere competitie. Benieuwd of de fans van Standard hun voormalige lieveling vergeven hebben. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.