Kompany na gelijkspel West Ham United – Burnley: “Gemixte gevoelens”

Kompany na gelijkspel West Ham United – Burnley: “Gemixte gevoelens”

11 maart - 17:11 Laatste update: 17:56
1

Vincent Kompany, de hoofdtrainer van Burnley, speelde met 2-2 gelijk tegen West Ham United. Kompany houdt een dubbel gevoel over aan het gelijkspel van The Clarets bij The Hammers. Burnley kwam met 0-2 voor tegen West Ham.

Kompany reageert als volgt na de match tussen West Ham en Burnley. “Gemixte gevoelens. Het was een match met veel duels, het was een vechtwedstrijd. Waar we toch ook erg goede fases in kenden”, deelt Kompany via de officiële kanalen van Burnley.

Kompany geeft aan dat de doelpunten van West Ham op frustrerende momenten vielen. “De timing van de doelpunten van West Ham was frustrerend. Direct in het begin van de tweede helft en in de slotfase”, aldus Kompany.

Kompany meent dat Burnley toch de hele tweede helft gevaarlijk is geweest. “In de tweede helft ging het erom dat we gevaarlijk bleven ook al moesten we veel verdedigen. Zeker met de kans op het einde zag je dat we gevaarlijk bleven”, deelt Kompany.

Kompany trekt zijn conclusie na de match tussen West Ham en Burnley. “Was het team levend? Ja. Was het team aan het strijden? Ja. Dat is het gene wat ik wil meenemen naar de volgende match, niets anders”, besluit Kompany.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.