Stijnen na escalatie Patro – Jong Genk: “Onze supporters hielden bestorming tegen”

Stijnen na escalatie Patro – Jong Genk: “Onze supporters hielden bestorming tegen”

9 maart - 14:37 Laatste update: 14:46
11

Patro Eisden en Jong Genk speelden met 2-2 gelijk in de Challenger Pro League. De match werd meer dan 20 minuten stilgelegd vanwege een flinke confrontatie tussen de supporters. Stijn Stijnen, de hoofdtrainer van Patro Eisden reageert op de confrontatie tussen de supporters van Patro Eisden en Jong Genk.

Stijnen zag de wedstrijd tussen Patro Eisden en Jong Genk stilgelegd worden wegens de confrontatie tussen de supporters. “Wat er dan gebeurt is te triest voor woorden. Het maakt ons ook kwaad. Voor de wedstrijd moeten wij ons voor pietlulligheden verantwoorden bij een overijverige en respectloze match delegate”, deelt Stijnen via de officiële kanalen van Patro Eisden.

Stijnen vertelt verder over de situatie tussen Patro Eisden en Jong Genk. “Wat er dan gebeurt is te triest voor woorden. Het maakt ons ook kwaad. Voor de wedstrijd moeten wij ons voor pietlulligheden verantwoorden bij een overijverige en respectloze match delegate”, aldus Stijnen.

Stijnen geeft aan dat de situatie onaanvaardbaar was, zeker omdat er veel schoolkinderen aanwezig waren. “Ons stadion zat vol en veel schoolkinderen waren aanwezig. Dit is onaanvaardbaar wat er gebeurd is. De morele en financiële schade is immens”, deelt Stijnen.

Stijnen sluit af door zijn complimenten te geven aan de supporters van Patro Eisden die volgens de hoofdtrainer een groep supporters van Jong Genk tegenhielden. “Chapeau voor onze supporters en die paar man die erger hebben voorkomen door een bestorming tegen te houden met risico op eigen gevaar”, besluit Stijnen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.