Ambrose denkt terug aan blessuremoment: ''Een nachtmerrie die ik beleefde''

Ambrose denkt terug aan blessuremoment: ''Een nachtmerrie die ik beleefde''

8 maart - 10:25 Laatste update: 10:49
1

Thierry Ambrose mag dan eindelijk zijn opwachting maken op het voetbalveld. Na een half jaar blessureleed is de aanvaller weer terug. Ambrose vertelde erover.

Ambrose kan zich het moment dat hij de blessure opliep nog goed voor de geest halen. ''Het was een nachtmerrie die ik beleefde, beter dan dat kan ik het niet verwoorden. Een speler van KAS Eupen had mijn achillespees ook horen knakken. Mijn seizoen is gedaan, dacht ik, maar het herstel verliep bijzonder goed'', vertelde Ambrose aan Het Nieuwsblad.

Mentaal ging het bij de spits niet in de koude kleren zitten. ''Nu ben ik helemaal terug en heb ik opnieuw veel zin in het spelletje. Het is lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb'', aldus Ambrose.

Ambrose kwam in de vorige zomer over van KV Oostende om bij KV Kortrijk te gaan voetballen. Sindsdien speelde de spits nog maar één Jupiler Pro League-match.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.