Oyen na Genk – Club Brugge: “Denk dat het niet verdiend is, misten efficiëntie”

Oyen na Genk – Club Brugge: “Denk dat het niet verdiend is, misten efficiëntie”

4 maart - 20:02
4

Luca Oyen, de 20-jarige aanvaller van KRC Genk, blikte terug op de 0-3 verliespartij tegen Club Brugge. Volgens Oyen was het verlies van Genk tegen Club Brugge onverdiend, ook gaat Oyen er vanuit dat Genk gaat strijden in de Champions’ Play-Offs.

Volgens Oyen was de nederlaag van Genk tegen Club Brugge niet verdiend. “Ik denk dat het niet verdiend is, we begonnen niet zo goed, maar na 20 minuten begonnen we te voetballen. Jammer dat we niet efficiënt genoeg voor de goal zijn en hun wel, waardoor ze drie keer scoren”, deelt Oyen aan Sporza.

Oyen zag dat Genk niet genoeg terugdeed nadat Club Brugge op voorsprong kwam. “Ze scoren dan die goal, dan vind ik dat wij moeten blijven pushen, maar die bal die ging niet binnen. Nordin had veel ballen gepakt”, aldus Oyen.

Oyen wordt vervolgens gevraagd of Genk zich gaat plaatsen voor de Champions’ Play Offs.  “Volgende week moeten we alles geven om in de Play-Off 1 te blijven en daar gaan we alles aan doen, dan gaat het goedkomen”, geeft Oyen aan.

Tot slot wordt Oyen gevraagd of de aanvaller zich kan voorstellen dat Genk de Champions’ Play-Offs gaat mislopen. “Nee, daarom, we gaan er alles aan doen om zaterdag te winnen, want wij horen daar ook”, besluit Oyen.