KV Kortrijk vindt aansluiting: “Niet beginnen zweven, alles is mogelijk”

KV Kortrijk vindt aansluiting: “Niet beginnen zweven, alles is mogelijk”

4 maart - 11:11
7

KV Kortrijk won met 3-2 van RWDM en heeft nog hoop om het seizoen te redden. Felipe Avenatti sprak met Het Nieuwsblad over de situatie bij de Kerels.

Avenatti spreekt van een deugddoende zege voor De Kerels. “We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar we bleven knokken. Het is mentaal moeilijk om telkens weer boven water te komen als zij gelijk maakten, maar dit is de spirit die onze coach wil zien en van ons verwacht. We gaan nu niet beginnen zweven, maar alles is nu opnieuw mogelijk. We zullen genieten, maar ook niet stevig vieren. Geniet kan en moet.”

Avenatti speelde op een nieuwe positie. “Op die nieuwe positie waar ik begon, voel ik me ook goed. Ik kreeg meer vrijheid en weet dat er snelle jongens voor mij geposteerd stonden. Ik moet daardoor anders gaan nadenken, maar het ligt me. Ik voel me hier goed en we gaan vol vertrouwen naar de wedstrijd van volgende week. Hopelijk zijn onze fans opnieuw talrijk aanwezig.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.