Vanhaezebrouck reageert op uithaal Tissoudali: “Leeft in spelersgroep KAA Gent

Vanhaezebrouck reageert op uithaal Tissoudali: “Leeft in spelersgroep KAA Gent"

4 maart - 07:00 Laatste update: 09:19
51

Tarik Tissoudali reageerde scherp na de nederlaag van KAA Gent tegen Standard Luik. De aanvaller wees naar het bestuur en de afgelopen wintertransferperiode. Coach Hein Vanhaezebrouck laat ook van zich spreken.

Tissoudali nam geen blad voor de mond. “De kern van ons probleem is het transferbeleid. Daar is de club in gefaald, vind ik. Daar ben ik eerlijk in, dat is de waarheid. Wij willen allemaal in een kwalitatief team spelen voor de prijzen, daarom zijn we hier. Als het zo moet, dan ga je niet met plezier voetballen.”

HVH weet dat de spelers gefrustreerd zijn. “Wat er in januari is gebeurd, leeft in de spelersgroep”, citeert Het Laatste Nieuws Vanhaezebrouck. “Maar was dit een goed moment om daar over te beginnen? Dat weet ik niet. Tarik is gefrustreerd, meer ga ik er niet over zeggen. Wij moeten verder doen met de jongens die er zijn. De kopjes moeten in de goede richting.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)