Muslic baalt na Mechelen, maar heeft een doel met Cercle Brugge

Muslic baalt na Mechelen, maar heeft een doel met Cercle Brugge

2 maart - 20:40
11

In de strijd om een Champions' Play-Off-ticket deed Cercle Brugge zaterdag een slechte zaak gedaan. Het verloor met 2-3 van KV Mechelen. Daar baalde trainer Miron Muslic van.

Tot twee keer toe kwam Cercle Brugge op voorsprong in het Jan Breydelstadion, maar finaal beet het in het zand. “Vandaag was niet het moment om een wedstrijd te verliezen. De eerste helft lag te vaak te open voor ons. Elke keer we aanvielen, kwam de tegenaanval als een boemerang”, noteerde Sporza uit de mond van de trainer van Cercle Brugge.

Tegen Mechelen miste Cercle Brugge zijn topschutter Kevin Denkey. Dat was voelbaar volgens Muslic. “We misten ook de kracht van Denkey die als een magneet voor lange ballen is. In de tweede helft hadden we de bovenhand.”

In de stand staat Cercle Brugge voorlopig op de 5e plaats met 43 punten. Op de laatste twee speeldagen van de reguliere competitie speelt het nog op verplaatsing bij Charleroi en thuis tegen RWDM. “Er zijn nog 6 punten en als we die halen, hebben we ons doel”, besloot Muslic.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.