Godts maakt grote indruk bij Ajax-comeback: Ajax 1 zal niet lang duren

Godts maakt grote indruk bij Ajax-comeback: "Ajax 1 zal niet lang duren"

1 maart - 23:40

De Nederlandse analist Hans Kraay jr. is behoorlijk onder de indruk van Mika Godts. De achttienjarige aanvaller van Ajax maakte na maandenlang blessureleed zijn rentree met Jong Ajax op bezoek bij ADO Den Haag (2-1). Kraay denkt dat het niet lang duurt voordat Godts zich bij de hoofdmacht van Ajax gaat laten zien.

"Alles aan hem is voetbal", begint Kraay op ESPN over Godts. "Dit is zo'n heerlijke speler. Ik vind hem zó goed. Ik vond het ook echt jammer dat hij destijds geblesseerd raakte." De vleugelspeler raakte begin december geblesseerd aan zijn hamstring en keerde vrijdagavond voor het eerst sinds die blessure terug in een wedstrijd.

"Op dit moment zou ik zeggen: Forbs, eat your heart out, want Godts is at your back." Kraay is vooral lovend over de manier van passeren van Godts. "Hij komt recht op je af en dan gaat hij binnendoor of buitenom. Je wordt daar gek van als verdediger."

Godts maakt al langer indruk tijdens de wedstrijden die hij voor Jong Ajax speelt. In dertien duels scoorde hij zes doelpunten. Ook was hij drie keer aangever. "Ik kan me niet voorstellen dat het lang duurt voordat hij in Ajax 1 komt", besluit de analist.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.