Vanheusden en Standard krijgen hoopgevend nieuws: Er is niets gebroken

Vanheusden en Standard krijgen hoopgevend nieuws: "Er is niets gebroken"

1 maart - 21:32

Zinho Vanheusden en Standard hebben dan toch goed nieuws gekregen. Er werd gevreesd voor een lange en zware blessure na zijn ongelukkige val tegen Union, maar de schade valt uiteindelijk nog mee.

Na zijn val trok Vanheusden meteen richting het ziekenhuis, waar hij moeilijkheden had om te bewegen. Hij kende flink wat pijn en enkele slapeloze nachten, maarde schade valt na enkele onderzoeken uiteindelijk toch nog mee. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om een kneuzing in de onderrug en een opspelende hernia.

Vanheusden kom er zo dus met de schrik vanaf en zal 'slechts' enkele weken afwezig zijn. Of hij ook speelklaar raakt voor het einde van de reguliere competitie en eventuele play-downs valt nog af te wachten.

"We hopen op een snelle terugkeer", gaf coach Ivan Leko mee. "Het had erger kunnen zijn. Zinho heeft nog altijd veel pijn, maar de scans zijn hoopgevend. Er is niets gebroken. We rekenen er op dat hij dit seizoen nog in actie kan komen", klonk het nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.