‘Overmars (Antwerp) gaat niet in beroep tegen schorsing, gaat op vakantie’

‘Overmars (Antwerp) gaat niet in beroep tegen schorsing, gaat op vakantie’

26 februari - 14:34
11

Marc Overmars, de technisch directeur van Royal Antwerp FC, heeft beslist om niet meer in beroep te gaan tegen zijn schorsing. Overmars had nog de mogelijkheid om naar het Hof van Arbitrage voor Sport (TAS) te gaan, maar ziet daarvan af.

Frank Neervoort, de woordvoerder van Overmars, geeft uitleg over de keuze van de technisch directeur van Antwerp. “Marc heeft in samenspraak met zijn familie het besluit genomen om geen procedure meer op te starten”, citeert Het Nieuwsblad Neervoort.

Neervoort vertelt verder wat dit betekent voor Antwerp en Overmars. “Dat betekent dat hij tot medio november niet actief zal zijn voor Antwerp. We gaan daar ook geen verdere toelichting voor geven. We laten het daar gewoon bij. Momenteel staat Marc ook op het punt om met vakantie te gaan”, besluit Neervoort.

Overmars werd eerder door de KNVB, de Nederlandse voetbalbond, geschorst wegens grensoverschrijdend gedrag. Het Instituut Sportrechtspraak nam deze schorsing over. Vervolgens deed de FIFA dit ook. Overmars ging in beroep, maar dit had geen invloed.