Zulte Waregem gaat onderuit in Challenger Pro League op bezoek bij Francs Borains

25 februari - 21:24
6

Het is Zulte Waregem niet gelukt om een resultaat te behalen op bezoek bij Francs Borains. Zulte Waregem ging op bezoek bij Francs Borains met 2-1 onderuit. Namens Zulte Waregem scoorde Alioune Ndour. Namens Francs Borains wist Jordan Attah Kadiri tweemaal het net te vinden.

Zulte Waregem heeft dit seizoen vooral op verplaatsing goede resultaten geboekt. Tegen Francs Borains wilde dit echter niet lukken voor Essevee. Zulte Waregem had het overwicht, maar kon dit niet uitdrukken op het scorebord.

Beide ploegen wisten in de eerste helft niet te scoren, na 53 minuten spelen was het Ndour die namens Zulte Waregem de score opende. Zeven minuten later bracht Kadiri de thuisploeg op gelijke hoogte.

De spanning steeg en in de 80e minuut was het Francs Borains dat de voorsprong nam. Het lukte Zulte Waregem niet meer om de gelijkmaker te forceren. In de 95e minuut kreeg Theo Gece nog een rode kaart bij Francs Borains. Door de verliespartij doet Zulte Waregem slechte zaken om promotie naar de Jupiler Pro League.