Mukau (Mechelen): “Ik weet niet waar dit stopt, iedereen wil in Europa spelen”

Mukau (Mechelen): “Ik weet niet waar dit stopt, iedereen wil in Europa spelen”

25 februari - 16:06

Ngal’ayel Mukau, de verdedigende middenvelder van KV Mechelen, zag Mechelen de sterke reeks voortzetten via een 3-0 thuisoverwinning tegen KVC Westerlo. Mukau geeft aan niet te weten waar de sterke reeks van Mechelen gaat stoppen.

Mechelen behaalde 17 op 21 en sluit aan bij de top 6 van de Jupiler Pro League. “Ik weet niet waar dit stopt, ik hoop dat we nog lang kunnen doorgaan. We begonnen niet goed, maar het belangrijkste is dat we vandaag de drie punten pakken. De rest maakt eigenlijk niet uit”, citeert Sporza Mukau.

Mukau zag dat Mechelen sterker uit de kleedkamers kwam tegen Westerlo. “In de tweede helft moest het beter van de coach en dat is gelukt, dus ben ik gelukkig. We hebben aan hun geen kansen gegeven en er zelf wel veel gekregen”, aldus Mukau.

Mukau geeft aan dat Mechelen durft te dromen door de sterke reeks in de Jupiler Pro League. “We spreken hier niet over de top 6, maar ik denk dat het wel in onze hoofden zit. Iedereen wil in Europa spelen”, besluit Mukau.

Door de zege van Mechelen staan De Kakkers op de achtste plaats van de Jupiler Pro League. Het verschil met nummer zeven Cercle Brugge bedraagt slecht een punt. Nummer zes KAA Gent heeft drie punten meer, beide ploegen hebben nog wel een match tegoed.