Mannaert laat zich uit over terugkeer van Yaremchuk naar Club Brugge

Mannaert laat zich uit over terugkeer van Yaremchuk naar Club Brugge

25 februari - 11:01
9

Club Brugge nam afgelopen zomer afscheid van Roman Yaremchuk, die werd uitgeleend aan Valencia. De Oekraïner voelt zich daar goed en zou er ook graag blijven. Al is het nog maar de vraag hoe Club Brugge daar over denkt.

Aangezien er geen aankoopoptie is, zal Valencia tot een akkoord moeten komen met Club Brugge, dat een deel van zijn investering wil terugverdienen. Vincent Mannaert, CEO van Club Brugge, heeft laten weten dat de club Yaremchuk nauwlettend in de gaten houdt. "Zijn ontwikkeling is goed. We weten dat hij nog meer kan laten zien", aldus Mannaert bij Marca.

Concrete plannen over de toekomst wil hij nog niet maken. Dit is nog niet het moment om over de toekomst te praten. Binnen zes tot acht weken zullen zowel wij als Valencia weten wat we willen voor volgend seizoen. We zoeken naar de beste oplossing voor alle partijen", vervolgde Mannaert.

Hij beseft echter ook dat Club Brugge drie aanvallers nodig heeft. "Thiago vertrekt, maar we hebben nog Barbera," voegde hij eraan toe.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.