Trefzekere Davies over Kortrijk: In België een betere speler geworden, dankbaar”

Trefzekere Davies over Kortrijk: In België een betere speler geworden, dankbaar”

22 februari - 19:41

Isaak Davies, de 22-jarige schaduwspits, heeft het erg naar zijn zin bij KV Kortrijk. Davies wist al zes keer het net te vinden voor De Kerels en geeft aan het zeer naar zijn zin te hebben bij de rode lantaarndrager in de Jupiler Pro League.

Ook tegen koploper Union SG wist Davies weer het net te vinden bij Kortrijk. De huurling van Cardiff City kan rekenen op een basisplaats in Kortrijk. “Ik heb mijn keuze voor Kortrijk nog geen seconde beklaagd”, weet hij. “Ik geniet van elke minuut. Georgia (zijn vriendin, red.) en ik hebben hier vrienden voor het leven gemaakt. Natuurlijk is het soms lastig om je familie te moeten missen, maar ze komen gelukkig vaak op bezoek”, citeert Het Laatste Nieuws Davies.

Davies is dankbaar voor de kans die de schaduwspits heeft gekregen bij Kortrijk in de Jupiler Pro League. “In België ben ik een betere speler geworden en daar ben ik KVK enorm dankbaar voor. Ik wil hen bedanken door deze geweldige club in eerste klasse te houden. Daarna keer ik normaal terug naar Cardiff, maar je weet natuurlijk nooit. In voetbal kan het namelijk snel gaan”, besluit Davies.