'Burnley gelooft in redding en staat volledig achter Kompany': Hij is top

'Burnley gelooft in redding en staat volledig achter Kompany': "Hij is top"

20 februari - 10:25
19

Vincent Kompany staat bij de bookmakers als één van de favorieten om ontslagen te worden in de Premier League. Volgens The Athletic staat Burnley nog volledig achter de voormalige Anderlecht-trainer.

Ondanks een 2 op 21 en al 55 tegendoelpunten gelooft Burnley nog in de redding. ‘Intern blijft de club, op dit moment althans, volledig achter Kompany staan. Hij is de centrale bouwsteen van de langetermijnvisie van voorzitter Alan Pace en hun band is sterk. Er blijft een geloof dat de club zich nog steeds kan redden’, klinkt het.

Ook mede-eigenaar Justin James Watt is positief al geeft hij wel toe dat er rekening wordt gehouden met degradatie. “Uiteraard hebben we daar al over gepraat. Het zou onverantwoord zijn om dat niet te doen, ook al wil je zulke meetings nooit hebben. Maar we zijn aan het vechten en doen er alles aan om ons te redden. Vincent Kompany is top. Mijn favoriete momenten op de club beleef ik wanneer ik met Vince in de kleedkamer zit te praten over tactiek, mentaliteit, motivatie… Hij is daar briljant in.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.